Dancer at EDC-again!

Fick äran att ännu en gång vara dansare på Electric Daisy Carnival i NYC, den största Dj festivalen i världen. Förra året var jag en Cyber Angel och detta året fick jag en Electric Butterfly kostym, de bästa kostymerna de har! Dessutom är de så speciella att jag inte får visa mig förrän senare på kvällen när det är mest folk ute. Dansade bredvid några av de största Djerna i världen bla. svenska Steve Angelo! Två långa men väldigt roliga dagar.

I had the honor to once again perform at Electric Daisy Carnival in NYC, the biggest Dj festival in the world. Last year I was a Cyber Angel and this year I got the Electric Butterfly costume, the best costumes they have! Because those are the most special costumes I wasn’t allowed to start working until later at night when there were more people out. I danced along side some of the biggest Dj, Steve Angelo was one of them. Two long but very fun days.

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

 

!Image

 

With the beautiful Holly Madison!

 

 

 

ImageImage

One thought on “Dancer at EDC-again!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s