Old Navy Brand Ambassador and Modeling gig

Härom veckan hade jag en skype intervju från ett företag i LA. De gillade mig och jag bokade jobb som ambassadör och modell för Old Navy vilket är en jättekänd klädkedja här i USA. Vi gjorde reklam för Old Navys flipflop genom att jobba vid en väldigt speciell vending machine. När man skrev några speciella rader på sin twitter så avläste denna maskinen det ut kom ett par flipflop i kunden storlek. Hur coolt!? Fyra sjukt stressiga men roliga dagar, håller tummarna för mer jobb som detta!

The other week I had a Skype meeting with a company from LA. They liked me and I booked the job as Brand Ambassador and model for Old Navy! We were doing a promo for their flip-flops by working by a special vending machine. This vending machine could sense when you tweeted a few specific hashtags and out came a pair of free flip-flops in the customers size. How sick!? We had four very stressful but fun day, I’m keeping my fingers crossed for more jobs like this!

IMG_5792 IMG_5794 IMG_5796 IMG_5797

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s