Forth of July fun/ BRAZIL

Hur perfekt är inte en dag man kan kombinera fotboll med forth of July? Jag och mina tjejer som är och hälsar på från Sverige stack till The Woods i Williamsburg medan vi väntade på att möta upp med grabbarna på Miss Favela, den bästa brasilianska baren i New York. Vi tog ett par drinkar och vandrade över. Det var packat med folk på baren och det fanns som vanlig ett live band som spelade samba och en samba dansare på baren när Brasilien gjore mål eller det var halvlek. Vår grupp hade alldeles för många karaffer med Caipirinha och alla dansade och skjöt med vatten pistoler på varandra haha. Så jäkla roligt! Efter en snabb mat paus drog vi oss vidare till vår väns födelsedag som han firade på en rooftop! Där flödade ölen och en dj spelade på taket. Där såg vi också fyrverkerierna. Fantastisk dag och kväll!

How perfect is a day when you can combine soccer with forth of July celebrations?! Me and my girls that are here visiting from Sweden went to The Woods in Williamsburg while we were waiting for the guys so we could all go over to Miss Favela, the best brazilian bar in New York. We had a few drinks before we started to walk over. It was packed with people and the live samba band was there and the samba dancer that dances on the bar during half time and when Brasil scores. Our group of people had way to many pitchers of Caipirinha and we were all dancing and shooting with water guns on each other haha. SO much fun! After a quick break for food we headed over to our friends birthday party on a rooftop. He had a Dj and the beer was flowing. We also watched the fireworks there. Amazing day and night!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s