Brooklyn til’ I die

Ännu en gång, ledsen att jag inte har uppdaterat bloggen på så länge. Men jag har en ganska legit anledning, jag har flyttat till Brooklyn! Min favorit stadsdel i min favoritstad med min favorit man, min pojkvän. Det har varit lite stressigt, men så himla kul! Jag har haft jättetur och fått välja kakel, väggfärg, kyl och frys mm och nästan alla möbler är på plats. Bara lite smågrejer snart. Och det är så himla fint! Det är coolt hur två så olika stilar kan fungera ihop så bra. Men jag måste säga att mycket är vad jag ville ha och Jordan höll med haha. Jag är lycklig här, detta var seriöst på min mood board för ett år sen. Drömmar blir verklighet. 

Once again, sorry for not updating in like a month! But this reason is very legit. I just moved to Brooklyn! My favorite borough in my favorite city with my favorite man, my boyfriend. It’s been a little stressful, but so much fun! I have been very lucky and I got to pick tile, floor, back splash and appliances for our apartment and we our 95% done furniture shopping. Just some small things left. And it looks beautiful! Its cool how two styles so different can go together so well. But I have to say I was pretty clear with what I wanted and Jordan agreed a lot haha. I am so happy here, this was literally on my mood board a year ago. Dreams do come true. 

PS. You guys won’t see pics just yet because I want to surprise my mom an sis when they get here (on sunday!) and not spoil it now!

IMG_5247

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s