Family First

Min älskade mammut och syster kom och hälsade på och vi hade en vecka fylld av middagar, lunch, massor av shopping, en resa till Atlantic City, drinkar och annat kul. Överraskade dem också med biljetter till Lejon Kungen på Broadway! Så sjukt bra musikal, bästa jag någonsin sett måste jag säga. Saknar redan min familj men till jul ses vi igen!

 

My amazing mom and sister came to visit me and we spent a week shopping, having lunch and dinners, a trip to AC, drinks and more fun things. I also surprised them with tickets to Lion King on Broadway and we all loved it. I highly recommend this musical, best one I have ever seen. I miss my family a lot already but I will see them again for christmas!IMG_6584 IMG_6589 IMG_6593 IMG_6598 IMG_6604 IMG_6618 IMG_6626 IMG_6633 IMG_6634 IMG_6644 IMG_6643

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s