Labor Day Weekend

På Labor Day (högtid vi firar här i USA) bestämde jag mig för att vara ledig för en gångs skull. Jag tränade hemma och sen stack jag och Jordan och våra hemmagjorda “to go” drinkar till West Indian Day Parade. Det var mycket större än jag hade trott och utöver jätteparaden med alla dansare så dansade folk på gatorna och var klädda i sitt lands flaggor. Jordan köpte en Jamaicansk och en Trinidad flagga till mig så jag kunde reppa också haha. Efter det gick vi hem till Edsons familj och åt jättegod mat. Vi tog en paus på vårt tak med Will och Edson innan vi fortsatte till Fools Gold Day Off, en skitbra hiphop konsert! Vi såg French Montana, A-trak, Danny Brown, The Lox och fler! Helt slut efter att ha festat hela dagen beställde vi mat i taxin på vägen hem och somnade runt tolv.

On Labor Day I decide to be off for once. I worked out at home and then me, Jordan and our to go drinks went to the West Indian Day Parade on Eastern Parkway! It was way bigger then I and thought and besides the actual parade with all the people in costumes dancing, the people on the street were dancing to, dressed in their islands flag. Jordan bought me the Jamaican and the Trinidadian flag so I could rep too haha. After that we went to Edsons mom and had an amazing lunch. We took a break on our roof with Edson and Will before heading over to Fools Gold Day Off, a dope hiphop concert with several artist. We saw French Montana, A-trak, Danny Brown, The Lox and more! Exhausted after partying all day we ordered food in the cab home and went to sleep at 12. 

IMG_6650 IMG_6651 IMG_6653 IMG_6659 IMG_6660 IMG_6662 IMG_6663 IMG_6665 IMG_6667

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s