Moments

Har haft två sjukt bra veckor, allt har bara rullat på i alla delar av livet. Min bästis Filip och hans flickvän Felicia var här i en vecka och hälsade på och det var jättemysigt! Vi åt på olika restauranger, tog ut dem på klubbar och barer och hängde på Brooklyn Flea och en Rooftop. Jag hann även luncha med min fina vän Emily (som jag aldrig hinner träffa!) en dag efter en audition.

När det gäller jobb bokade jag och jobbade massa olika shower, shoots och gigs. Jag jobbade på Electric Run som egentligen verkar vara en promenad där all har på sig självlysande saker så att de kan gå på ravet som hålls efteråt. Jag och två av mina tjejkompisar som jag jobbar med representerade Southern Comfort, en spritsort, och vid ett tillfälle stod vi på scenen och dansade med en skrikande publik. Svinkul! Jag var även inbjuden på shower på New York Fashion Week vilket var jätteroligt plus att jag jobbade på min första Fashion Week någonsin! Jag gjorde en Presentation för Lolly, kolla upp deras kläder. Jag har även bokat en ny dansshow som ska öppna på en väldigt fin klubb i Philadelphia! Vi var bara tio tjejer som fick jobbet, temat är lite burlesqueaktigt och vi planerar att öppna showen i början av Oktober, hur kul!? Bokade även en videoshoot en av dagarna vilket också var svinkul!

I have had two disgustingly good weeks, everything has just been running so smoothly and I have had so much fun. One of my best friends, Filip, came to visit from Sweden with his girlfriend Felicia and we had a great time. We took them out to different restaurants, bars and clubs, went to Brooklyn flea and hung out at our rooftop. I also had time to meet up with one of my besties Emily (who I never get to see!) over lunch after an audition.

When it comes to work I have been booking several different gigs, events and shows! I worked at Electric Run which I realized pretty quick is a bunch of people with neon lights on their clothes walking 5k to get to be a part of the rave that was happening right after. I worked with two of my girlfriends and at one point we were dancing on stage with thousands of people screaming. So much fun! I was also invited to shows at New York Fashion Week which was awesome and I booked my own first modeling presentation at NYFW too! I worked for the brand Lolly, look it up. Besides all these great things I have booked a new show thats gonna open in an upscale club in Philadelphia! Only ten girls got picked and I am so excited to start performing in this burlesque inspired show! On top of that I booked a videoshoot one day which was also so much fun. Pics below!

IMG_6699

Prospect Park IMG_6723

Electric run!

IMG_6729 IMG_6741 IMG_6743

On stage, look at all the people behind us!

IMG_6744 IMG_6745

Bed-stuyIMG_6747

Brooklyn FleaIMG_6750

Lunch with EmIMG_6755 IMG_6756 IMG_6758

New York Fashion WeekIMG_6774

Video shoot in one of the dopest apartments I have ever seen!IMG_6777 IMG_6779 IMG_6781 IMG_6786 IMG_6788 IMG_6791

Mini surprise party for Jordan, that one cupcake didn’t really survive the few drinks me and Filip had and the train ride home hahaIMG_6793 IMG_6796

Getting hair and make up done before Lolly NYFW presentation!IMG_6798 IMG_6801

With this cute little 16 year old model, flown in from AustraliaIMG_6805

Took babe out to birthday dinner, sorry about the dark pics. Flash kills the mood sometimes!IMG_6809 IMG_6810 IMG_6811

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s