Chicago Wedding

Förra veckan åkte vi till Chicago för våra vänners Ian och Tinas bröllop! Chicago var jättemysigt och första dagen var vi på rehearsal dinner (vad heter det på svenska?) och dagen efter hade jag lite tid att vandra runt i downtown Chicago som var väldigt fint. Vill åka tid igen så jag kan lära känna staden med. Bröllopet var jättefint, ceremonin var i en jättestor katolsk kyrka och själva festen var på åttionde våningen mitt i stan. Väldigt lyckat och fint bröllop!

Las week we went to Chicago to attend our friends Tina and Ians wedding! Chicago was very nice and cozy. The first day we really only had time to go to the rehearsal dinner since we got in late but the day of the wedding I had some time to wander around the streets of Chicago. I want to go again so I can see more of the city. The wedding was beautiful, the ceremony was held in a huge catholic church and the after party was on the 80th floor of a building right in the center of Chicago. Such a fun and beautiful wedding!

IMG_7285 IMG_7158 IMG_7286 IMG_7287 IMG_7288 IMG_7289 IMG_7172 IMG_7160 IMG_7161 IMG_7165 IMG_7168 IMG_7291 IMG_7293 IMG_7294 IMG_7295

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s