Last wedding of the year

Igår var jag på mitt tredje bröllop på två veckor. Jag och Jordan är helt slut efter all resande och festande haha. Men det har varit så kul! Vi åkte upp till Saratoga Springs (Upstate New York) en dag tidigt och vad som skulle blivit en lugn kväll med middag och prosecco blev en hel natt av dansande och drickande. Det var nog bra att jag inte tog några bilder haha..Dagen efter var våra vänner Karis och Justins bröllop. Det var jättefint och efterfesten var rolig. Tog inte alls många bilder men om ni undrar varför vi åker karusell på de flesta bilderna är det för att att vi hittade en precis där festen hölls och bestämde oss för att åka ett varv haha!

Yesterday I attended my third wedding in two weeks. Me and Jordan are exhausted after all the traveling and partying haha. But it has been so much fun! We went up to Saratoga springs in Upstate New York one day early and what should have been a chill night with dinner and prosecco ended up as whole night of dancing and drinking. It is probably a good things that I didnt take any pics haha..The day after was the wedding of our friend Karis and Justin and it was beautiful and really fun. I didn’t take a lot of pics but if you wonder why we are on a carousel in most of them it’s because we found one right by the venue where the party took place haha.

IMG_7250 IMG_7251  IMG_7253 IMG_7254 IMG_7255 IMG_7256 IMG_7257 IMG_7258   IMG_7264 IMG_7265  IMG_7267  IMG_7270 IMG_7275 IMG_7276 IMG_7278 IMG_7280  IMG_7296

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s