Since we were babies

Min vän som jag har känt sen jag föddes och också mina gudföräldrars dotter var här och hälsade på! Hon ska resa till Sydamerika med vår vän Miriam och Emilia var i New York samtidigt så vi möttes upp i Williamsburg en kväll. Vi började på Surf bar, tog en drink på Wythe Hotel rooftop och avslutade på Union Pool. Det är så fint att vänner som man har känt i hela sitt liv, men inte riktigt umgåtts ordentligt med på flera år, kan mötas upp i en annan stad och land och allt är som om man sågs igår. Kramar till mami, papi, Martin och Susanna!

My childhood friend that I have known literally since I was born and who also is my godparents daughter came to visit! She is going to South America with our friend Miriam and Emilia also happened to be in town so we met up in Williamsburg one night. We started at Surf Bar, got a cocktail at Wythe Hotel rooftop and ended up at Union Pool. It’s a beautiful thing that friends that you have known your whole life, but you haven’t really hung out in a few years still can get together and its like you just saw them.

IMG_7199 IMG_7201 IMG_7202 IMG_7203 IMG_7204 IMG_7206 IMG_7207 IMG_7211  IMG_7215 IMG_7222

2 thoughts on “Since we were babies

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s