Health kick

På senaste tiden har jag lagt ner lite mer tid åt att laga nya, nyttiga måltider efter recept jag har sett och velat prova länge. Att äta nyttigt och vegetariskt är inte svårt eller tråkigt, och lägger man ner lite extra tid finns det ingen onyttig rätt man kan göra om till en sjukt god och nyttig! Jag bakade två pizzor men som ni vet får man i sig en hel del kolhydrater och även fett när man äter pizza. Så jag gjorde pizza degen av blomkål! Googla “Cauliflower pizza crust” och testa ett av recepten själva! Jag använde ost med lägre fetthalt och pesto på en och samma ost men spenat, tomatsås och basilika på den andra. Jag testade även en “Spaghetti bowl” där “pastan” är gjord av att gröpa ur en ugnsbakad Spaghetti pumpan med en gaffel och sen hälla i tomatsåsen med soja färs. Toppa med ost och in i ugnen tills osten har smält. Hur enkelt som helst att laga!

Lately I have put down som more time to make new, healthy meals by following recipes I have been wanting to try for a long time. To eat healthy and vegetarian is not hard or boring and if you put down some extra time there are no typically unhealthy meals you can remake in to a healthy delicious meal! I made two pizzas but as you know pizza has a lot of carbs and fat. So I made the crust out of cauliflower and it came out so good! Just google “Cauliflower pizza crust” and there are several recipes you can try. I used a part skim mozzarella and pesto for the first pizza and the same cheese but tomato sauce, spinach and basil for the second one. I made a Spaghetti bowl as well where the “spaghetti” is made out of baked spaghetti squash! To get the spaghetti you simply just use a fork and scrape the meat of the baked spaghetti squash. Then you just pour in the tomato sauce (I put in soy ground meat for protein) in the squash, top with cheese and broil until cheese is melted. So easy!

IMG_7131 IMG_7132 IMG_7133 IMG_7182 IMG_7183

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s