NYCWFF

Jobbade hårt på en av de största festivalerna i New York, New York City Wine and Food Festival. Jag jobbade med att presentera och hälla provsmak av olika amerikanska whiskys. Så fort jag hade chans sprang jag runt och försökte hinna prova all underbar mat och desserter de hade. Alltså vi snackar om flera hundra bord med massor av mat, snacks, ost, viner och alla spritsorter du kan tänka dig. Inte helt fel att jag fick med mig ett antal flaskor av olika alkoholhaltiga drycker. Efter sista dagen på Food and Wine släpade jag och Kara våra flaskor till mig sen drack vi drinkar här och firade att vi var klara!

I worked hard these past three days at one of the biggest festivals in New York, New York City Wine and Food Festival. I was pouring samples of different american whiskeys. As soon as I and a break I ran around to try all the delicious food and desserts. We are talking about hundreds of tables filled with food, snacks, sweets and all kinds of wines and alcohol. And I am not complaining about the fact that I left with several bottles of different liquor and wine. After the last day me and Kara dragged home the bottles to me then we celebrated that we were done with a couple drinks!

IMG_7335

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s