Waldorf Astoria gig

Jag och Emily bokade ett job som modeller och värdar på en gala på Waldorf Astoria häromdagen. Det var för olika flygbolag och plantillverkare och vi stod vid sjukt stora isstatyer med nya miniatyrplan infrysta i dem. Vi träffade även VDn för Jet Blue, önskar vi hade pratat längre så jag kunde fått lite flygpoäng nu när vintern närmar sig. Kvällen skulle slutat med drinkar och tjejhäng men det blev en lite vildare kväll med flera drinkar, bar hopp och nattmat. Äntligen tid med Em!

Me and Emily booked a model and hostess job at the Waldorf Astoria the other day. It was a gala for different airlines and their clients and we were standing my big ice sculptures with new miniature planes frozen in to the ice blocks. We even med the CEO for Jet Blue, wish we had some more time to talk because I need miles now that the winter is coming closer haha. We were planning on catching up over drinks after but the night ended slightly different with several drinks, bar hopping and late night food. Finally got to spend time with Em!

IMG_7396 IMG_7397 IMG_7400 IMG_7401 IMG_7402

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s