Opening of 1925 Cocktail Lounge!

Den nya dansshowen jag är med i har äntligen öppnat! Vi började med en mjukstart för familj och vänner. Det har varit väldigt långa rep, dagar och lite sömn. Men nu har vi börjat uppträda! Vi dansar på en väldigt fin, helt ny lounge som är inredd som en bar på 20-talet. Det är en burlesque/jazzig show som folk ser medan de sitter ner och äter middag eller dricker drinkar. Vi fick väldigt bra kritik sist och ikväll åker jag dit för vår officiella öppning! Ser fram emot många bra shower där. Egentligen skulle jag inte jobbat idag men ägaren ville så gärna att jag skulle vara med vid öppningen så han skickar en bil service som hämtar mig rakt utanför min lägenhet i Brooklyn och kör bara mig ända till klubben i Philadelphia haha. Samma sak på vägen tillbaka! Lite bortskämd..

The new dance show I am in is finally open! We started with a soft opening for friends and family. It has been long days, rehearsals and a little sleep, but now we are up and running! We are performing at a brand newly renovated lounge that is set up like a bar in the 1920s. Its a burlesque/jazzy show that people enjoy while they are having dinner and drinks, very upscale. We got very good feedback on the soft opening and tonight I am going there for our grand opening! I wasn’t suppose to work today but the owner of the club wanted me to be there so bad he sent a car service to drive me from my Brooklyn apartment all the way to the lounge in Philly haha. And the same thing coming home. I feel a little bit spoiled haha..

IMG_7817 IMG_7818 IMG_7820 IMG_7821 IMG_7824 IMG_7825 IMG_7827 IMG_7828

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s