High all the time, to keep you off my mind

Rubriken har inget med mig att göra, men visst är det en bra låt? Kul när det går så bra för svenskar (i detta fallet Tove Lo) utomlands.

Thanksgiving har kommit och gått och v hade det jättemysigt med Jordan familj och släkt i Jersey, väntar på en fin gruppbild som vi fick till!

Jag har även dansat i showen i Philly och det känns bättre och bättre varje dag, det börjar bli riktigt mycket folk inne i loungen nu vilket är kul! Man vet ju aldrig när ett ställe öppnar upp hur det ska gå.

Häromdagen jobbade jag ett kul event för min modellagentur där vi hade jättestad kostymer på oss och var värdinnor på en exklusiv fest i princip.

Jag har också varit bortskämd och fått hemmalagade våfflor till frukost och sen hemmalagad middag samma dag. Jag kallar Jordan min head chef för han lagar oftast midda till oss medan jag är Sous kocken…och diskaren haha.

Annars så börjar det bli riktigt kyligt här I New York, och jag är hellre hemma och myser än går ut. Igår åkte vi dock och hälsade på hemma hos Jordan kusin och festman och drack cocktails och åt hela dagen, hur trevligt som helst!

Nedan kommer ett bildkonfetti till er!

IMG_7845 IMG_7846 IMG_7848 IMG_7850 IMG_7852 IMG_7861 IMG_7864 IMG_7865 IMG_7868

IMG_7837IMG_7839IMG_7882 IMG_7880 IMG_7878 IMG_7874 IMG_7875 IMG_7877

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s