It’s beginning to look a lot like christmas!

I år firar jag jul hemma i Malmö och det ska bli så himla mysigt, men det hindrade mig inte ifrån att julpynta hela huset och klä granen som Jordan släpade hem till mig. Detta hände faktiskt för några veckor sen, jag ville julstöka så tidigt som möjligt i och med att jag firar den riktiga julaftonen hemma haha.

Jag och min man firade också ett speciellt datum häromdagen och vet ni vad jag fick? Ett diamant halsband från David Yurman! Ett av mina favorit smyckesmärken men deras grejer är ju så jäkla dyra. Vi snackar 47000 för vissa armband. Mitt halsband år SÅ VACKERT och kommer från deras Infinity kollektion. Som två cirklar med en fyrkant i mitten, täkt av diamanter. Vill aldrig ta av mig det. När Jordan frågade vad jag trodde jag skulle få så sa jag “en skrivare”  men jag fick faktiskt en skrivare i tidig julklapp haha! Han tog också med mig till Radio City Christmas Spectacular så jag fick se Rockettes, kan inte bli mer jul i New York än så.

Nu i juletider har jag också jobbat på en hel del julfester men jag minns den för några dagar sen mest. Jag var nämligen utklädd till en sexig tomte med Ida och vi gav ut party favors och minglade med folk. Jag vänder mig om och ser en stol som brinner. Utan att tänka två gånger springer jag dit och börjar hälla vatten på branden. När jag släckt den märker jag att stolen bredvid brinner också och tar fler vattenglas från bordet för att släcka nästa. Ingen gäst eller anställd märkte något förutom jag. Kan ni tänka er hur jag såg ut utklädd till tomte samtidigt som jag släcker brinnande stolar? Vilken syn.

Igår fick Jordan sin julklapp och det var att se NBA basketmatchen Brooklyn Nets och Miami Heat på Barclay center. Jag trodde jag var sjukt slick när jag sa att vi behövde vara vid Barclay 7.30 för en julfest med kör haha med vid sju säger Jordan och skrattar: “Du, det är inte din pappa du försöker lura, det funkar inte riktigt med mig haha” (Han syftade på när jag, Mariana och Jordan lurade iväg pappa ända till Philly för en gratis “dansshow” Vi stod inne på arenan runt alla basketfans och pappa sa “Det verkar som det är en basketmatch som pågår samtidigt som dansshowen haha.”) Men vi hade svinkul på matchen!

Ikväll åker jag hem till Malmö! Ska bli sjukt mysigt. Har ju inte firat jul hemma på två år så nu är det dags! Min familj är såklart också jätteexalterad och det verkar som nästan alla kommer och hämtar mig på flygplatsen. Vi hörs när jag är hemma bloggen!

This year I am celebrating christmas in Malmo but that did not stop me from decorating our entire apartment and the tree that Jordan brought home for me. We actually started decorating a few weeks ago now, since I am going home and wanted to celebrate as much as possible here too haha.

Me and my man also celebrated our anniversary a few days ago an guess what I got? A diamond necklace from David Yurman! He is one of my all-time favorite jewelry designer but his stuff is so expensive. We are talking about $47000 for certain bracelets. My necklace is SO BEAUTIFUL and comes from their Infinity collection. It has two circles intertwined with a square in the middle full of diamonds. I never want to take it off. When Jordan asked what I thought I was getting I said ”A printer’ but that’s exactly what I got as an early christmas gift haha! He also brought me to Radio City Christmas Spectacular to see the Rockettes, can’t be more christmas in New York then that.

Now around christmas time I have worked several corporate christmas parties but I remember the one a few days ago i particular. I was dressed as a sexy santa with Ida, mingling and handing out giveaways. I turn around and see a chair on fire further away and without thinking twice about it I run over and start pouring water over it. I put that fire out when I see the chair next to it on fire and grab water glasses from the table to put that out too. Nobody else noticed the fire. Can you imagine a sexy santa putting out a fire in the middle of a christmas party? Next time I will use the fire hydrant.

Yesterday Jordan got his christmas present which was tickets to see Heats vs Nets at Barclay center! I though I was being so slick telling him that we had to be at Barclay center at 7.30 for a christmas party with choir thing when he says ”Babe I am not like your dad I know what’s going on haha’ (He was talking about the time me, Mariana and Jordan brought my dad all the way to Philly for a free “dance show”and we were literally inside the arena with all these basketball fans in their teams shirts and my dad says “I guess there is a basketball game going on at the same time as the dance show” haha. But we had an amazing time at the game!

Tonight I am leaving for Malmo. I am so excited since I haven’t celebrated christmas at home in two years. My family also seem super excited since almost all of them are coming to meet me at the airport haha. Ill get back to the blog once I am home!

IMG_7887 IMG_7888 IMG_7892 IMG_7893 IMG_7894 IMG_7937 IMG_7942 IMG_7955 IMG_7966 IMG_7970 IMG_7974 IMG_7976 IMG_7977 IMG_7983 IMG_7984 IMG_7987 IMG_7988 IMG_7989 IMG_7990 IMG_7994

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s