Edson’s 30th birthday!

I fredags överraskade vi totalt en av Jordans bästa vänner på hans 30års dag. Han trodde att det var typ fyra av oss som skulle på middag i East Village för att fira men när han dyker upp står femton av hans närmsta vänner och familj inne på restaurangen. Han blev jätteglad och rörd och det var väldigt fint. Vi åt god, italiensk mat och stack vidare för mer drinkar på Katra där vi vinglade ut vid halv fyra på morgonen. Bra kväll!

Last Friday we completely surprised one of Jordans best friends on his 30th birthday. He thought he was going out to dinner with a few of us in East Village to celebrate but when he showed up at the restaurant fifteen of his closest friends and family were there waiting for him. He was so happy and touched. We had great italian food and after we headed over to Katra and didn’t walk out of there until 3.30AM. Great night!

IMG_8320 IMG_8322 IMG_8323 IMG_8324 IMG_8326 IMG_8329 IMG_8332 IMG_8333

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s