Lattes with my main

Träffade Thalia igår i West Village över latte och karriärmål. Vi testade ett mysigt bageri som heter Amys Bread. Det är skönt med en vän som är lika driven som sig själv men som också kan säga att det är okej att inte veta vad man borde/vill göra. Vi förstår varandra och peppar varandra alltid.

Met up with Thalia yesterday in East Village for lattes and career talk. We tried a cozy bakery called Amy’s bread. It’s nice to have a friend who is as driven as you are but who can also say that it’s okay not to know what you should/what you want to do. We understand each other and are always encouraging each other.

IMG_8341 IMG_8346 IMG_8352 IMG_8355 IMG_8360 IMG_8368

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s