Ain’t got no motherfuckin’ time, to party on the weekend

Drake och jag verkar ha samma schema, vi har inte tid att festa på helgen haha. Fredag och lördag kvällen spenderades i Atlantic City, dansandes med mina vänner på Ego lounge. Måste erkänna att det är rätt skönt att åka dit, sova på hotell, spendera timmar på gymmet, shoppa (vilket går emot det här att jag är i AC för att TJÄNA pengar) och sen dansa igen innan bussen hem. Livet är lugnare i AC fast jag jobbar!

Drake and me seem to have the same schedule, we don’t have time to party on the weekend haha. Friday and Saturday night was spent in Atlantic City, dancing with my Ego lounge girls. I have to admit that it is pretty nice going out there, sleep at a hotel, spend hours at the gym, go shopping (even though it defeats the purpose of MAKING money hah) and then dance again before I get on the bus home. Life is more chill in AC even though I’m working!

IMG_8386

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s