Tuesday grind

Var lite seg efter söndagskvällen men Jordan var gullig och lagade frukost till oss (han lagar nog mestadels av maten i och för sig) innan jag gick på en jätterolig casting i SoHo! Vill inte säga för mycket än men om allt går som det ska så får ni veta såklart! Tvingade mig också att springa runt en mil efteråt, behövde svettas ut alkoholen och den fruktansvärt goda artichoke pizza slicen haha. På kvällen kollade vi House of Lies och Jordan lagade middag.

I was kind of tired after Sunday night but Jordan was sweet and made us breakfast (he makes most of the meals honestly) before I went to a really fun casting in SoHo! Don’t want to say to much before I know but hopefully all goes well so I can tell you guys! I also made mysel run 5.5 miles at the gym, I needed to sweat out the alcohol and the delicious slice of artichoke pizza from the night before. At night we watched House of Lies and Jordan made dinner.

IMG_4760 IMG_4764 IMG_4765

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s