Another day another casting

Igår var jag uppe svintidigt för att vara mig (kl åtta haha) för att gå på en casting i Williamsburg, Brooklyn. Detta var för en hårstyling video och när vi gick fick vi alla torr shampoo, perfekt timing för allt mitt har tagit slut.

Efteråt kom jag hem snabbt och bytte om för att ta en heels klass! Älskar den klassen, vi dansar alltid till hip hop/ Rnb musik och jag använder mina mest obekväma höga klackar för jag tänker att kan jag dansa i dem kan jag dansa i allt.

Efter det stack jag till en av mina agenturer för att hämta en check innan jag träffade min gamla roommate Maria på The Grey Dog vid Union Square. Grey Dog är ett jättemysigt cafe och jag och Maria hade lite “catch up” att göra medan vi åt lunch.

Dessutom bokade jag en casting som är idag! Bra dag!

Yesterday I was up really early for me (8am haha) to go to a casting in Williamsburg, Brooklyn. This was for a hairstyling videoshoot and we all got a bottle of dry shampoo when we left which was perfect because I just ran out.

I came home fast to switch clothes to take a heels class! Love that class, we always dance to hip hop/Rnb and I wear my highest, most uncomfortable heels because if I can dance in them I can dance in anything.

I ran to one of my agencies to pick up a paycheck before meeting up with my old roommate Maria at The Grey Dog by Union Square. Grey Dog is a cozy cafe and me and Maria were catching up over lunch.

And I also booked another casting yesterday that is happening today! Great day!

IMG_4770

Williamsburg Art

IMG_4773 IMG_4774

I hate when I get chips with my sandwich because it’s so hard not to eat them haha

IMG_4775 IMG_4776

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s