Artist thoughts

För två dagar sen gjorde jag en audition för en TV grej, och det gick jättebra! Håller tummarna nu.. Och idag har jag en modell casting. Det blir den femte audition/casting denna veckan, stressigt men så roligt! Är det något jag har lärt mig är det att när man är dansare, modell och skådespelerska så slutar jobbet aldrig. Man måste ha konstant koll på allt som händer runtomkring och oftast hittar man sina jobb själv, med eller utan agentur och manager. Jag är ju signad som modell men frilansar som dansare och skådespelerska vilket jag tycker fungerar jättebra. Planerar dock att signa med någon bra agentur snart som kan representera mig när det gäller teater. Önska mig lycka till!

Two days ago I had a great audition for a TV thing, and it went really well! Fingers crossed now..and today I have a model casting. That equals my fifth casting/audition this week, stressful but so fun! If there is anything I have learnt from being an actor, dancer and model it is that work never stops. With or without an agency you always have to be out there looking for more jobs, castings and auditions. I am signed as a model and I freelance as a dancer and actor. I am planning to sign for acting sometime this year. Wish me luck!

Flash back from the shoot I did for the amazing designer Katarinas hats. Photographer was Renzo Spirit Buffalo.

_DSC8440 10616214_10152875705541197_8560487662983042758_n 10929090_10153016503971197_4768209639437873958_n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s