Snowed in, thanks Juno!

Igår kom snöstormen till New York! Jag tog en dansklass vid ett, stod i kö UTANFÖR Trader Joes (en mataffär) i snön i tio min innan jag handlade mat medan jag stod i en kö som ringlade sig hela vägen runt i affären till kassan. Till och med spritaffärerna hade köer haha, så mycket folk var det som förberedde sig på att var instängda i sina lägenheter och hus. Sen dess har jag varit hemma. Kollat på serier och filmer och ätit haha. Det är mysigt men lite jobbigt när man är så van vid att alltid springa runt i stan på castings, ärenden, klasser mm. Det är mycket snö men egentligen är det inte så illa, det är mer när dem för säkerhets skull stänger ner tunnelbanor och bussar som hela staden stannar.

Bokade en photoshoot idag men vi fick flytta den till på torsdag och ikväll skulle jag testa en ny teaterklass men jag vet inte än om det kommer att bli av. Tills dess ska jag mysa här på soffan och kolla på Breaking Bad. Hoppas inte ni har det lika kallt och snöigt i Sverige!

Yesterday the blizzard came to New York! I took a dance class at 1pm, stood in a line OUTSIDE of Trader Joes in the snow before standing in line while shopping since the line snaked around the entire store. Even the liquor stores had lines haha, people are really preparing for being stuck inside their homes. Since the grocery shopping I’ve been home. I’ve watched movies, shows and I’ve been eating a lot of good food haha. It’s cozy but it’s a little hard when you are so used to always begin out and about running errands, attending castings and more. The blizzard have’t hit NYC to bad it’s just that when transportation shuts down the whole city stops.

I booked a photo shoot for today but we had to postpone it until  Thursday and today I am supposed to audit a new acting class but I’m not sure if that will happen either. So until I know I’m going to snuggle up on the couch and watch breaking bad. I hope it’s not as cold and snowy for you non-new yorkers!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s