Rise and grind!

Var uppe vid sju på morgonen igår för en dans audition, inte lätt för en natt uggla! Min audition gick väldigt bra iaf och i slutet insåg vi att alla som höll i auditionen kände samma tjejkompis till mig, Krystal, så vi kommer alla ses igen på dominikanska republiken när hon gifter sig haha. Dans världen är SÅ liten!

Idag var jag upp tidigt igen för en annan casting och om en timme har jag min photoshoot som vi fick flytta pga snöstormen (som visade sig inte alls vara illa..) Jag ska plåta för en kanadensisk online dating hemsida haha, så om någon letar partner i Kanada så kanske ni ser mig på hemsidan. Jag laddar just nu om batterierna med en grekisk yoghurt och en soja latte på Starbucks innan jag drar till foto studion. Ikväll bokade jag ett modell/värdinna jobb på sushi samba och kanske blir det några drinkar med en vän ikväll? Vi får väl se!

I was up at 7am yesterday for a dance audition, not easy for a nigh owl! My audition went really well and at the end of it me and the artist and the casting people realized we have a mutual friend so we will all see each other in Dominican Republic in February for her wedding. The dance work is SO small haha!

Today I was up early again for a casting and in an hour I have the photo shoot that got postponed due to the blizzard (that was not nearly as dramatic as we thought). I am modeling for a Canadian dating website haha! So if anyone is looking for a partner in Canada you might see me on the website. Right now I’m recharging my batteries with a Greek yoghurt and a soy latte at Starbucks before heading to the studio. After the shoot I have booked a modeling/host gig at sushi samba and who knows what I’ll do after that. Maybe drinks with a friend? We’ll see!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s