Raws from shoot

Här är några bilder från min shoot med John Maroney för den kanadensiska datinghemsidan jag berättade om! De här bilderna är råa, vilket betyder att ingen retouch eller editing har blivit gjord. Kunde knappt se vilka bilder jag valde ut för de var i preview haha men de här får duga. Det vita ni ser på marken är SNÖ, och i några bilder satt jag i snön också. Vad gör man inte för bra bilder?

Here are some pictures from my shoot with John Maroney for the Canadian dating website I told you guys about! This pics are raw which means no editing or retouching has been made yet. I could barely see what pics I used here since they were all in preview haha but these will do. The white you see on the ground is SNOW and in some pics I sat in it. Oh, the things you do for good pictures… IMG_8713 IMG_8716 IMG_8718

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s