Lingerie video casting

Hade en lyckad casting igår för en fotograf spm ska plåta en video som reklam för underkläder istället för en vanlig pålitlig. Jag fick röra mig och dansa framför en Green screen och några timmar senare skickade han denna still bilden till mig. Hoppas nu jag bokar jobbet!

Had a successful casting yesterday for a photographer who’s shooting a video as a lingerie commercial instead of a regular shoot. I was moving and dancing in front of a green screen and a few hours later he sent me this. Hopefully ill book it too!

IMG_4879

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s