Work, Celebrities, Valentines day and a photo shoot!

IMG_4964 IMG_4966 IMG_4969 IMG_4974 IMG_4975 IMG_4977 IMG_4979 IMG_4980 IMG_4981 IMG_4982 IMG_4984 IMG_4988 IMG_4995Hur förklarar man allting som hänt på en vecka i ett inlägg? Svårt men here we go! Jag hoppar direkt till det roligaste.

I torsdags jobbade jag på Jay Zs klubb 40/40 i flatiron district. Och vem var inte där mer än Rihanna, Jordan Dunn, Jay Z och Beyonce! Ändå coolt. Efteråt mötte jag Bella, Jordan och Edson på American whisky och drack drinkar och vår kväll slutade dansandes på Gold Bar. I fredags jobbade jag på en privat fest där mannen som hade festen lät oss gå hem två timmar tidigare och dricksade oss 300 dollar var utöver vår standard lön, vi var fem. Välkommen till New York med rika människor haha. På lördagen jobbade jag hemma hos en vin expert som hade haft en auktion om att vinna en vin provning hemma hos honom och där var då tio främlingar som vunnit. Jag hjälpte till med allt möligt och fick även dricka snuskigt dyrt (och gott) vin. Efteråt var vi fyra bar som firade alla hjärtans dag på Stanton Kitchen, med fördrinkar på Donny Brook. Hur mysigt och trevligt som helst. Jag fick även en jättestor bukett med rosor och andra blommor och min alkoholfyllda min cupcakes från Prohibition Bakery från babe. En perfekt alla hjärtans dag. Idag hade jag en lingerie shoot (minns ni castingen jag skrev om, jag bokade den!) i fem timmar med en jätteduktigt crew. Det var typ minus tolv grader i New York idag och studion var svinkall så det slutade med att hårstylisten fönade hela mig medan jag fotades haha. Men förutom kylan gick det jättebra och jag är så spänd att se resultatet! Och vet ni vad? Nu är klockan 3.30am den 16 februari vilket betyder att det är MIN FÖDELSEDAG! Och om en timme åker jag och Jordan till Dominikanska republiken för att fira mig och min kompis som ska gifta sig. Det är svinigt kallt ute (minus 16 på kvällen!) så det ska bli så sjukt skönt med fem dagars värme. Kommer nog medvetet missa flyget hem haha..

How do you explain everything that happened in one week in one blog post? It’s not easy but here we go! Im jumping to the most fun parts.

On Thursday I was working at Jay Zs club 40/40 and who wasn’t there right by me other then Jay Z, Beyonce, Jordan Dunn and Rihanna? Pretty cool. Afterwards I met up with Bella, Jordan and Edson and we started off with drinks at American Whiskey and ended up dancing at Gold Bar. On Friday I worked a private party were the guy who hosted the party let us go two hours early and gave all five of us a $300 tip, on top of our rate. Welcome to New York and its rich people! On Saturday I was working at this wine experts home who had a tasting for ten strangers that won and auction for this wine tasting with him. I was helping out with all kinds of things and also got to rink ridiculously expensive wine. Afterwards I met up with Jordan and three more couples for drinks and an amazing Valentines dinner at Stanton Kitchen. I also got a huge bouquet of roses and other flowers and my boozy cupcakes from Prohibition bakery from babe. Perfect Valentines day. Today I had my lingerie shoot (remember the casting I told you about? I booked it!) and it went really well. It is extremely cold right now so the studio was cold and the hair stylist ended up blow drying my body while I was shooting so I could stay warm haha. Besides the cld it went well and I can’t wait to see the final results! Right now it’s 3.40 on February 16th which means it’s MY BIRTHDAY! In only and hour me and Jordan are going to Dominican republic to celebrate me and my friends wedding that is happening on Thursday. I am so excited to get away form this cold and get som heat I might miss my flight home on purpose ahha..

Just realized that none of my pictures will upload because it says there is not enough space?! Im sorry guys, I have to figure this out..the pictures are obviously the best part!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s