To Travel Is To Live

Det här inlägget handlar om Dominikanska Republiken, men har ni sett förändringarna här? Min blogg hittas på tinasnewyork.com nu! Och jag har en egen hemmagjord header haha, den får duga tills jag hittar ett proffs som kan göra en till mig.

Anyways, jag och Jordan flydde till Dominikanska Republiken samtidigt som New York verkade ha den kallaste veckan ever, vi snackar -16! Och vi åkte på min födelsedag! Vi bor vanligtvis på fina hotell där vi själva väljer restaurang, bar osv. utanför hotell området men för att vi åkte dit för Krystal och Domicks bröllop så bodde vi på Paradisus Punta Cana Resort. Och vilket jävla resort det var haha. Tolv restauranger, tio barer och flera pooler, basket och tennisplaner, aktiviteter hela dagarna och cabanas på stranden. Till och med room service dygnet runt var inkluderat (som vi använde oss av när vi ville ha pizza 4 på morgonen hehe) och fantastisk mat både från bufféerna och a la cart restaurangerna. Resortern var så stor att man åkte golfbil emellan de olika delarna haha, men vi gick  mest ändå.

När vi kom dit hade Krystal organiserat en jättemysig födelsedagsmiddag för mig Krystal systers och Dominicks kusin med alla gäster som skulle vara med på bröllopet. Och varje dag nästan åt vi frukost tillsammans, hade beach BBQ, hängde vid poolen och såg shower på kvällarna. Det var hur trevligt som helst att lära känna deras släkt och vänner som jag inte träffat tidigare. Bröllopet själv var så fint och slutade med en svettig natt på dansgolvet med alla gäster. Precis som det ska vara, ta mig tillbaka till DR!

This blog post is about Dominican Republic but have you guys seen the changes here? My blog is now its own website at tinasnewyork.com! And I have a homemade header haha, that will do until I find a pro that can make one for me.

Anyways, me and Jordan escaped New York on what seemed to be the coldest week ever we are talkin about negative degrees Fahrenheit. It also happened to be on my birthday! We usually stay at nice hotels where we go outside of it for restaurants, bars etc. but since we came here for a wedding we stayed at a Paradisus Punta Cana Resort with the other guests. Nad what a resort it was! Paradisus had 12 restaurants, 10 bars, nightclubs, theaters, several pools, and cabanas on the beach. Even the roomservice was included (which we used to get pizzas at 4am a few time hehe). The food from the buffets and the a la carte restaurants were amazing. The resorts ws so big you used golf cars to get between the different areas haha, but we ended up walking mostly anyways.

When we got there Krystal and organized a dinner for me, her sister and Dominicks cousin since we all share the same birthday. And almost everyday we had breakfast with the wedding party an hung out at the beach or the pool, watched shows together and went out (inside the hotel haha) together. It was so fun to hang out with friend and family of the bride and groom that I haven’t met before. The actual wedding was beautiful and ended up with all the guest sweaty on the dance floor haha. Just like it should be, take me back to DR!

IMG_5002 IMG_5006 IMG_5008 IMG_5010 IMG_5013 IMG_5019 IMG_5023 IMG_5024 IMG_5026 IMG_5028 IMG_5029 IMG_5038 IMG_5040 IMG_5043 IMG_5044 IMG_5045 IMG_5046 IMG_5049 IMG_5050 IMG_5051 IMG_5054 IMG_5056 IMG_5058 IMG_5059 IMG_5060 IMG_5062 IMG_5065 IMG_5066 IMG_5067 IMG_5068 IMG_5069 IMG_5070 IMG_5082 IMG_5083 IMG_5134 IMG_5084 IMG_5086 IMG_5089 IMG_5090 IMG_5095 IMG_5096 IMG_5098 IMG_5100 IMG_5102 IMG_5105 IMG_5108 IMG_5109

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s