Strictly business

För ett par dagar sen hade jag en hel dag med bara långa möten där jag hjälpte banker att kommunicera och hade en intervju med ett företag som investerar i olika företag. Inte likt mina dagar iklädd färgglada kostymer och lösögonfransar. Det första mötet var jag anställd att vara på medan de andra var mer som en arbetsintervju, och det gick hur bra som helst! Jag är väldigt exalterad att berätta mer om vad jag kommer göra men jag tänker ligga lite lågt tills jag allting är klart.

Idag är min sista dag i AC innan jag ska hem och imorgon har jag auditions och träffa Maria i Harlem på schemat. Hon flyttar hem till Sverige snart, så himla tråkigt.

A couple of days ago I had a day full of long meetings helping banks communication and an interview with and investment company. Not like a regular day where I am dressed in colorful costumes and fake lashes haha. The first meeting I was hired to attend while the second one was a job interview, and it went so well! I am really excited to tell you guys more about it and what I will be doing but I am going to lay low until everything is finalized.

Today is my last day in AC before I go back and tomorrow I have an audition and then I am going to Harlem to see Maria. She’s is moving back to Sweden at the end of March, I don’t want her to!

IMG_5126

Ready or a day of meetings, wearing a blazer and all.

IMG_5130

My business partner in crime, Steph.IMG_5131

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s