Ready for spring

Sitter i myskläder i soffan, dricker Stress Relief te från Yogi och kollar på Breaking Bad med tända ljus. Ensam mys.

Idag for jag runt som vanligt; var i Queens på audition, tillbaka till Brooklyn och sen till Harlem för vin och småprat med tjejerna om lägenheten och sen tillbaka hit. Dessutom har det snöat svinmycket hela jäkla dagen haha så jag har ju känt mig lagom fräsch. Imorgon har jag ännu mer att göra. Men det är roliga saker! Berättar om allt vid annat tillfälle för nu ska jag fortsätta min myskväll. Kärlek

Sitting on my couch in lounge wear, sipping Stress Relief tea from Yogi and watching breaking bad with lit candles. Alone time is the best sometimes.

Today I was running around like always; First to Queens for an audition, back to Brooklyn, then to Harlem to drink some wine with the girls and discuss the apartment and then back here. Besides that it has been snowing like crazy all day so I felt really fresh running around haha. Tomorrow I have even more on my schedule. But only fun things! I will tell you more about it later. Love

IMG_5145 IMG_5144

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s