When bliss hits

Det är så mycket saker som händer i mitt liv just nu, fantastiska saker. Jag känner obeskrivlig lycka, det känns inte verkligt. Men det är det. Och ju mer jag känner lycka desto mer lycka kommer till mig. “The law of attraction” är verklig och den ger tillbaka alla känslor du gav ut, i mångfald. Tänk lycka, känn lycka, var lycklig. Det är allt. 

There are so many things happening in my life right now, incredible things. I’m feeling constant bliss, it feels surreal. But it’s not. It couldn’t be more real. The more happiness I give out the more comes back to me. The law of attraction is real and everything you give out comes back to you multiplied. So feel happiness, thonk happiness and be happy. That’s all. Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s