Perfect week

Sitter på ett nyöppnat mysigt starbucks i midtown och dricker en refresher. 16 grader ute idag! Äntligen är våren här efter en väldigt kall och snöig vinter.

I söndags sprang jag över en mil på gymmet, förbereder mig mentalt när jag kan börja springa ute med Jordan igen och hans helevetes långa rundor haha. Innan har jag inte kunnat för det har varit för kallt. På kvällen tog jordans föräldrar och moster ut mig till en medelhavs restaurang i Park Slope, Brooklyn. Vi drack både prosecco och vin och maten var jättegod.

På måndagen tog jag och Jordan två lektioner på NYREI, jag har inte berättat detta än men jag studerar för att bli mäklare! Jag har alltid varit intresserad av att köpa och sälja bostäder och interior design och Jordan med så kursen är perfekt för oss. Dock kan jag inte jobba med det förrän jag har ett permanent Green Card men jag har en känsla av att jag kommer få det snart. Men oroa er inte, jag dansar, modellar och spelar teater som en galning fortfarande haha. Det är inget jag tänker ge upp!

Igår tog vi en klass till och sen gick jag till min modellagentur med en sjukt stor “blom bukett” gjord av frukt och tackade av dem. Jag är nämligen klar med den agenturen och redo för nya äventyr! Jag besökte även ett konst galleri på upper East side för ett nytt jobb som jag också måste berätta om snart. På kvällen ville Jordan ta ut mig på restaurang och jag valde min favorit, Beauty and Essex! Vi hade det så mysigt och maten och cocktailsen var fantastiska som alltid. Vi gick till DL och drack en till drink och det slutade med att Jordan köpte två fina tavlor (varje tisdag har unga konstnärer en utställning där med ett speciellt tema). Perfekt kväll!

Babe har även köpt en Canon system kamera så vi har lekt lite med den. Alla bilder nedan som är bra är förmodligen tagna med hans kamera haha. Nu måste jag springa till jobbet och sen en audition, laddar upp bilder senare!

62 degrees in NYC today, finally spring is here!

What a great few days its been. On Sunday I ran 6.6 miles at the gym which felt so good. I gotta prepare for my runs from hell with Jordan when we run fast and really far haha. After my run Jordans parents wanted to take me out for dinner since my birthday passed and went to a Mediterranean place in Park Slope, Brooklyn. We had both prosecco and red wine and the food was amazing.

On Monday me and Jordan took two classes at NYREI, I haven’t told you guys yet but I am studying to become a real estate agent! Buying and selling property along with interior design has always been one of my interests and the same for Jordan so we are excited about this. Although I can’t work within that field until I have my green card I still wanted to get my license now and I have a feeling I will have my green card very soon! Later that night I rehearsed with the artist who I booked the tour with!

On tuesday we took another Real estate class and after that I went to my model agency with a big “fruit bouquet” from edible arrangements to thank them. I have finished my time with them and I am ready for new adventures! I also visited an art gallery for another job I have that I haven’t told you guys about yet. At night Jordan took me to my favorite restaurant, Beauty and Essex, and we had an amazing dinner and just as amazing cocktails. Afterwards we went to DL and Jordan ended up buying to beautiful paintings from the artists that put up their work there on Tuesdays. Perfect night!

Today I went outside for a run in the beautiful weather and did some work from home followed by a promo and an acting audition.

Babe has bought a professional Canon camera (don’t even bother asking me what model cause I have no clue haha) so any pics below that look really good is us playing around with his new toy.

IMG_0094 IMG_0098 IMG_0108 IMG_0112 IMG_0126 IMG_0411 IMG_0419 IMG_0423 IMG_0425 IMG_0429

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s