Brunchin’

Igår bjöd jag och Jordan in tjugo av våra vänner till en brunch på Poco i Alphabet City! Vi åt svingod brunch mat (omelett med champinjoner och tryffelolja!!) och hade två (eller var det tre?) timmars unlimited Sangria, Mimosas och Bloody Marys. Så himla rolig att få se mina tjejer igen, det är ju så svårt att samla alla på en gång. Det blev en hel del drinkar också haha. Efter brunchen åkte vi vidare till 13th step för att säga hejdå och ta en drink med en tjejkompis som flyttar ifrån New York. Kvällen avslutades på Donny Brooke i LES. Fantastisk dag och kväll!

Yesterday me and Jordan invited twenty of our friends to Brunch at Poco in Alphabet City! We had amazing brunch food (omelettes with mushroom and truffle oil!!) and we also had two (or was it three?) hours of unlimited Sangrias, Mimosas and Bloody Marys. It was so fun to see my girls again, it is so hard to get everyone together at once. And we definitely had our fair share of alcohol haha. After the brunch we went to 13th step to have a drink with a girlfriends who is leaving New York. The night ended at Donny Brooke in LES. Amazing day and night!

IMG_5259 IMG_5262 IMG_5263 IMG_5276 IMG_5272 IMG_5277 IMG_5281 IMG_5273 IMG_5274

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s