My ex asked me where I’m moving to, I said on to better things

I tisdags hade jag en så bra dag, jag började nämligen nya teater lektioner hos Anthony Meindl! Gillar tekniken skarp än så länge. Efteråt rusade jag mer uptown för att överraska min tjejkompis Kat Day som hälsade på under St Patricks day i New York, och hon blev sjukt överraskad haha. Kom hem, åt, vilade sen stack jag till min rehearsal som back up dansare. Tog en öl och en shot med tjejerna efteråt.

Igår hade jag fullt upp hemma för papi kommer hit imorgon! Jag städade, tvättade, diskade, gjorde protein tryfflar, gjorde saker på datorn mm. Känns bra att vara produktiv!

Idag har jag gymmet på schemat följt av ett sprit promo gig på en cigarr bar och sen middag med min chef och några av hans klienter. Jag jobbar för ett investerings företag nu! Och med dem gör jag lite allt möjligt, som att testa restauranger eller hotell som de är intresserade att köpa upp eller resa med min chef och klienter till olika event. Svin kul! Och vem kan klaga på att få betalt för att äta haha?

Tuesday was a good day for me, because I started my new acting classes at Anthony Meindl! I like the technique a lot so far. After my class I rushed further uptown to surprise my friend Kat Day visiting from Vegas! She was her to celebrate St Patricks Day with or mutual friend Sarah. I came home, ate, relaxed and then I headed to my rehearsal for the back up dancing gig! Afterwards I had a beer and a shot with the girls.

Yesterday I was busy around the house because my dad is coming here tomorrow! I was cleaning, doing laundry, washing dishes, made protein balls, did stuff on my computer and so on. It always feels good to be productive.

Today I have the gym and a liquor promo at a cigarr bar on the schedule followed by dinner with my boss and clients. I work for a investment company now too! I do a little bit of everything with them such as trying restaurant or hotels they are interested in investing in or traveling with clients making sure they have everything they need. So much fun! And who can complain about getting paid to eat at restaurants?

IMG_5288

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s