Malmö meets Brooklyn 

Som sagt var Mariana och papi här några dagar! De är i Jamaica nu men kommer tillbaka i några dagar innan de åker hem. Vi har ätit ute, shoppat (turist guiden Tina vad i farten och letade Nike sneakers och basket jetseys i rätt storlek till Marianas söner), gick till Brooklyn Flea (tar aldrig med papi och Mariana dit igen haha, jag älskar Flea Markets men lärde mig snabbt att de inte känner samma sak) och åt middag med drinkar på Miss Favela. De hade också tagit med dig massor AC presenter i form av mat, vegansk ost (vegan osten här suger, choklad och andra presenter! Tog inte många bilder och jag gör nog ett special inlägg om Brooklyn Flea i och med att jag kan sno jordans fina bilder från hans Canon haha. På Onsdag kommer papi och Mariana tillbaka igen!

As I’ve said before Mariana and my dad have been here visiting for a few days! They are in Jamaica now but will be back on Wednesday before heading back to Sweden on Friday. We have been eating out, shopping (tourist guide Tina immediately was in charge to find sneakers and basketball jersey for marianas sons and make up for my sister haha), went to brooklyn flea (I will never bring them to a flea market again, I love those types of things but I learned the hard way that Papi and Mariana don’t haha) and we had dinner and Drinks at miss favela in Williamsburg. I didn’t take a lot of pictures and I will probably make a separate post about brooklyn flea since Jordan has pics from his canon I can steal haha. On Wednesday Papi and Mariana will be back again!

   

         

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s