Domizilian dinner and shopping

Side note: Insåg precis att jag redan skrev lite om Thrifting och Miss Favela men här kommer ett inlägg till haha. Bättre med bilder och så ju.

På pappas och Marianas sista dag (innan de åkte till Jamaica) tog vi dem till Miss Favela i Williamsburg! Nu har nog hela familjen varit där förutom Micke haha. Vi åt svin god mat som vanligt och drack caipirinhas. Kvällen slutade med dans sessions på vardagsrums golvet. När papi och Mariana kom tillbaka (i en pepparkaksform av sig själva) spenderade vi de sista dagarna shoppandes och deras sista kväll åt vi på Puerto Viejo, en dominikansk restaurang med jättegod mat. Se bilder nedan!

On my dad and Marianas last day in New York (before heading to Jamaica) me and Jordan took them to Miss Favela in Williamsburg. I have brought my whole family there now haha. The food was delicious as always and so were the pitcher of caipirinha. The night ended with a dance session on our living room floor haha. When they came back from Jamaica (looking like ginger bread cookies) we spent the last days shopping and the last night we brought them to Puerto Viejo, a dominican restaurant close to us in Brooklyn. We went here for Jordan’s birthday once and the place has delicious food. See below for random pics!

IMG_5420 IMG_5421 IMG_1159 IMG_1164 IMG_1171 IMG_1197 IMG_1215 IMG_1220 IMG_1222 IMG_1301 IMG_1303 IMG_1313 IMG_1354 IMG_1386 IMG_1396 IMG_1415 IMG_1460 IMG_1464 IMG_1576

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s