My first roommate

Min fina och första roommate jag haft, Arvid,  har varit här i tre månader och vi har hunnit ha film och vin kvällar och liknande. Vår sista kväll ute (han ska hoppa på och jobba på kryssare igen) firade vi på Pourhouse med drinkar. Det blev faktiskt så att vi sågs igen för jag bjöd över honom till min harlem lägenhet när jag behövde rensa ut garderoben för nya människor flyttar in! Men skönt att få en sista chill kväll med Arven.

My awesome first roommate Arvid had been in New York for three months and we had some wine and movie nights etc. He is going back to work on his crew ship  so we celebrated one last night with drinks at pourhouse. We actually did see each other again when I invited him over to our first harlem apt since I needed to clean out my closets for new people coming in. But it was good to have that one chill night together!


IMG_5363

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s