Ring Card Girl

För ett par månader sen bokade jag ett jobb som ring card girl och förra veckan var jag bokad för min första MMA fight. Ring Card Girl är i princip precis vad det låter som. Man går upp o boxnings ringen (heter det ens så?), går i en cirkel och visar vilken rond det är och i slutet går man upp och med vinnaren och förloraren. Det går jäkligt snabbt för en rond i MMA är bara tre minuter och man måste hålla koll på vad som händer hela tiden. Pinsamt om man går upp med ett jätte leende och ett kort där det står “ROUND 2” när det redan blivit knock out liksom. Inga pinsamheter hände och det var riktigt roligt, man blir ju helt inne i all fighterna också haha.

A couple months ago I booked a job as a ring card girl and last week I worked my first (18) MMA fight. A ring card girl does exactly what it sounds like, walk around the ring with cards saying what round it is. You have to pay attention because a round in MMA is only three minutes long and imagine how embarrassing it would be to walk around with a big smile on your face and a card that says “ROUND 2” when there was a knock out. Luckily non of that happened and I had a great time working the fights!

IMG_5373 IMG_5380 IMG_5384 IMG_5385 IMG_5386 IMG_5387 IMG_5400 IMG_5396 IMG_5399

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s