Malmö i mitt hjärta

Det här kanske ni inte visste men jag har varit hemma i Malmö! Papi var ju här först sen en vecka senare skulle mammut komma så jag åkte hem precis den veckan emellan. Omständigheterna var väldigt tråkiga, en släkting på mammas sida gick bort så jag var i Jönköping på begravning. Det var väldigt jobbigt och sorgligt men samtidigt är jag glad att jag kunde vara där för min familj.

Det var bara en dag och en natt vi spenderade i Jönköping, resten av tiden var jag i fina Malmö. Det var riktigt fint vårväder och jag drack kaffe på Uggas uteservering med mammut, sprang med Stelli på ribban och i parken, tränade, drack vin med moster, brunch med papi, lagade middag till mammut och Amanda, fikade med Zumit, och fick en utekväll med Emmy och en med Svinet. Det var verkligen jättemysigt att vara hemma.

Tog bara några få bilder på telefonen jag använder när jag är där men så fort mammut skickar över dem laddar jag upp dem här.

Maybe you don’t know this but I went to Malmo for a week! Got home about a week ago. In between my dad and my mom visiting I went home for a week and then my mom came back with me on the same flight. The circumstances to why I was going were sad, I had to attend a funeral for a relative on my moms side. The funeral took place in Jonkoping and it was beautiful but very sad, I’m just happy I got to be there for my family.

Most of my time was spent in Malmo. We had beautiful spring weather almost every day. and i got to drink coffee outdoor with my mom, brunch with my dad, runs in the park and on the beach with Stella, coffee with Zumit, wine with my aunt, sister and mom, little hang out time with my brother and Ia and two night out with Emmy and Svinet. It was so good to be home and spend time with family and friends.

I didn’t take a lot of pics, but the pictures I took are on my phone I use there so as soon as my mom send them over I will upload them here.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s