Jessica’s bridal shower

Var på min första Bridal Shower häromdagen! Det är väl inte riktigt lika vanligt i Sverige men man firar bruden och ibland brudgummen och äter, dricker och har det trevligt och bruden öppnar massa presenter. Denna bridal showern var för Jordans kusin Jessica så jag och hans mamma (detta var endast för kvinnor!) åkte upp till New York för att fira. Jättegod brunch mat och desserter och obegränsat med mimosas och Bloody Mary’s. På kvällen var jag på Miss Favela med Mammut, Jordan och Ray. Dem bilderna finns i tidigare inlägg!

I went to my first Bridal Shower the other day! It isn’t as common in Sweden but like you americans know you pretty much celebrate the upcoming marriage with the bride and sometimes the groom. This Bridal shower was for Jordans cousin Jessica so me and Jordan’s mom (ladies only!) went upstate (anything above manhattan I call upstate haha) to celebrate. The brunch food and desserts were delicious and so were the bottomless mimosas and Bloody Mary’s. Later the same night I went to Miss Favela with my mom, Jordan and Ray. Those pics are in an earlier post!

Photo cred (almost all these pics) to Marcus Mairena!

IMG_5582 IMG_5587
IMG_5590 IMG_5592 IMG_5607 IMG_5608 IMG_5609 IMG_5610 IMG_5611 IMG_5612 IMG_5613 IMG_5614 IMG_5615

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s