Condado living

Och så är man tillbaka i paradiset! Jordan kom i fredags och jag kom hit till Puerto Rico igår morse. Idag sprang vi typ en mil upp till Old San Juan i 30 grader värme och strålande sol. Vi åt lunch på ert crepe ställe som var jättegott och nu kollar vi på basket på en bar. Jordan kommer stanna här i nästan en månad för han har köpt en lägenhet här som ska renoveras! Så jag passar på att spendera tid med honom och hjälpa till att välja golv, kyl och frys och andra grejer till lägenheten. Kommer bli jättefint! 

And I’m back in paradise! Jordan got here two days before me and I got her yesterday morning. Today we ran about 6 miles up to old San Juan in 80 degrees and sun beaming and then we had lunch at a great crepe place. Right now we are watching the play offs at a bar. We are initially here to renovate the apt Jordan bought. He will be here for about a month so I’m spending time with him and helping out picking floor, appliances etc. it’s gonna be beautiful! 

   
                

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s