The time is ours to take so we can take it

Vi har det bra i Puerto Rico, igår sprang vi i 30 gradig värme igen och jag pushade mig upp för en jätte uppförsbacke som jag aldrig klarat innan, kändes så bra! Förutom det var jag på stranden en stund och höll på att blåsa iväg plus bli begravd i sand haha. Måste hitta en gräsplätt där jag kan ligga i bikini imorgon så jag får lite färg. På kvällen åt vi middag på Seaweed och sen drinkar på vårt stammis ställe här, Prime Time. Och renoveringen av lägenheten går framåt!

We are having a great time in Puerto  Rico, yesterday we ran in 80 degree heat again and I made it up a step hill I never managed to run before, felt so good! Other then that I went to the beach and almost blew away plus I got buried in the sand haha, I have to find some grass to lay out on tomorrow so I can get a little tan. We had dinner at Seaweed followed by drinks at our go-to place, Prime Time. And the reno of the apartment is moving forward!

IMG_5841 IMG_5843 IMG_5846 IMG_5849 IMG_5850 IMG_5851 IMG_5852 IMG_5860 IMG_5861 IMG_5868

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s