Dinner at Pikayo

Jordan tog ut mig på en fantastisk date här i Puerto Rico igår. Vi gick till en restaurangen Pikayo som ligger inne på Hilton. Allting var så sjukt gott! Jag beställde allt med tryffelolja haha, två förrätter som vi delade på och en underbar risotto med tryffelolja med. Och choklad sufflé till efterrätt. Vi hade tänkt gå till en bar efteråt men vi var så sjukt mätta att vi knappt orkade gå hem haha. Efter vi hade varit hemma i typ 15 och jag slappade i soffan började jag undra vart Jordan tagit vägen och jag hittade honom utslagen i sängen med kläderna på. Riktigt mysig date!

Jordan took me out on an amazing date last night here in Puerto Rico. We went to a restaurant called Pikayo inside the Hilton. Everything was delicious! I ordered everything with truffle oil haha, from the two appetizers we split to my risotto that also had truffle oil. And a chocolate suffle for dessert. We were thinking of going out afterwards but we were so full and tired we barely made it home haha. After 15 minutes of relaxing on the couch I started to wonder where Jordan went and found him past out on the bed haha. What a perfect date night!

IMG_5871 IMG_5873 IMG_5875  IMG_5877  IMG_5879   IMG_5882 IMG_5883 IMG_5884

IMG_5878IMG_5886 IMG_5887

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s