Hot fudge and a little smoke

Resten av min Puerto Rico resa var fantastisk. Jordan kommer vara kvar och jobba med lägenheten ett tag nu! Men vi såg till att umgås så mycket vi kunde.

På min sista dag testade jag paddle boarding i lagunen! Det var riktigt kul, jag letade efter manatees (har ingen aning om vad dem heter på svenska, typ sjöko haha?) men hittade leguaner som solade i träden vid lagunen. Blev också fast i en stark ström och ingen såg mig och verkade oroa sig så jag paddlade för mitt liv där på slutet och var helt svettig när jag kom tillbaka haha.

Jordan föräldrar kom också till Condado så en dag hängde vi med dem och kollade i konst gallerier och sen bjöd Jordan alla på middag på Pikayo! Ja det är sant jag fick äta dem underbara tryffel rätterna igen haha.

En av de bästa Puerto Rico resorna än så länge och fler blir det nog! Är så stolt över Jordan och det han gör.

The rest of my Puerto Rico trip was amazing! Jordan is gonna stay there now for a while and work on the apartment. But we made sure to hang out a lot.

On my last day in PR I finally tried paddle boarding and it was so much fun! I was looking for manatees but found several iguanas sunbathing by the lagoon. At the end I kind of got stuck in the strong current and nobody seemed to notice so I was paddling back for my life and was all sweaty when I finally made it back haha.

Jordans parents also came out to Condado while I was still there and one day we spent in Old San Juan looking in the art galleries and grabbing a cocktail. At night Jordan took us to Pikayo and once again I got to eat all this amazing, delicious truffle oil covered food.

This was one of the best Puerto Rico trips so far and there will be more! I am so proud of Jordan and his accomplishments.

IMG_5868 IMG_5869 IMG_5901 IMG_5902 IMG_5903 IMG_5905 IMG_5911 IMG_5918 IMG_5920 IMG_5924 IMG_5931 IMG_5933 IMG_5939 IMG_5941 IMG_5944 IMG_5945 IMG_5948 IMG_5949 IMG_5961

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s