Red Bull Reggae and Dance Hall Festival

I söndags (kom hem lördag kväll istället för morgon för jag var fast på flygplatsen i tio timmar, grr..) efter min löptur träffade jag tjejkompisar på Red Bulls utomhus konsert! De spelade bara Reggae och Dance Hall och riktigt bra artister var där. Till min stora besvikelse sålde de bara Red Bull och vatten så vid ett tillfälle smugglade vi in öl. Efter konserten stack vi till Alessandras kompis Brandon och hängde på hans rooftop. Det är sånt här jag vill göra varje dag denna sommaren!

This Sunday (I came back Saturday night instead of morning, grr..) after my run I met up with my girlfriends at Red Bulls outdoor concert! They only played Reggae and dance hall and there were really good artists performing. I was disappointed when I found out they were only selling Red Bull and whatever so at one point we snuck som beer in. Afterwards we went to hang out on Alesandras friend Brandon’s rooftop. This is what I would like to do every day this summer!

IMG_6010 IMG_6011 IMG_6013 IMG_6014 IMG_6015 IMG_6016 IMG_6017 IMG_6018 IMG_6019 IMG_6020

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s