Alice in wonderland 

Igår kl 9 på morgonen landade jag och Devon i LA. Vi är hör för att semestra, upptäcka staden och träffa kompisar. Jag vill också se om detta skylle kunna vara ett ställe jag skulle vilka bo i framtiden i och med att det finns mycket jobb för mig här. 

Vi bor i Santa Monica, i ett uthus spm ser ut som ett äpple eller en lök i husägarnas trädgård. Det är SÅ mysigt! Det växer massa fina blommor, de planterar grönsaker, frukt och allt möjligt i trädgården med. Det finns en loft säng pch en säng på golvet och ett stort fönster i taket så man att himlen. Känns overkligt! 

Igår gick vi runt i Santa Monica, gick till stranden och tog en drink på Santa Monica Pier. På kvällen åt vi på en italiensk restauranger  med Paula som jag dansade i jubilee med, hemnes man och deras tre månaders bäbis! Vi skulle gått ut efteråt men slocknade rätt snabbt. Ikväll blir det utgång for sure! 

Me and Devon landed in LA yesterday morning. We are here on vacation, to see friends and discover the city. None of us had been here before so we are really excited! 

We are staying in Santa Monica, in someone’s beautiful backyard in a little pod that looks like an apple or an onion. It’s so cozy! The garden is so beautiful and they grow flowers, herbs and fruit and vegetables. The apple we stay in has one loft bed, one bed on the floor and one on the floor. There’s a window on the ceiling so we can see the sky. 

We mostly walked around Santa Monica yesterday, had a drink at Santa Monica pier and meet up with my friend Paula, her husband and their new born for dinner! We were going out but passed out pretty fast. Tonight we are definitely heading out! 

   
                       

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s