California dreamin

Igår vaknade vi rätt tidigt, stack och handlade mat så vi har snacks och frukost, tränade i vår fina trädgård och körde till downtown LA. Vi vandrade runt i fina Little Tokyo och åt på ett känt sushi ställe Brooks rekommenderade. Svin gott! Efter det körde vi runt lite, hittade parkering till bilen och bar hoppade. En av barerna heter Edison och lokalerna är de gamla Edison fabrikerna där glöd lampor blev tillverkade. Riktigt cool atmosfär men lite äldre crowd. Efter det åkte vi till West Hollywood och mötte upp med Devons kompisar. Dem hade ett jättefint stort hus med pool och bar/grill område utomhus. Vi stack ut med dem på Hollywood boulevard till en rätt turistig bar som var okej, men sällskapet var bra. Barer och klubbat stänger kl två på natten här (inte fyra som NYC) och vi stack tillbaks till huset. Vi stannade en liten stund tills vi blev bjudna hem till min vän Serge (en av mina första vänner i USA!) och upptäckte att han bara bodde fem min ifrån Devons vänner. Så jäkligt sent på natten hälsade vi på hos honom och chillade där. Deras lägenhet var så sjukt fin med typ fyra balkonger och ett jättestort ute rum med soffor och små lampor i taket. Jag kunde flyttat in direkt och bott i ute rummet haha. Vi kom väl hem till äpplet samtidigt solen gick upp haha men vilken bra kväll!

Yesterday we got groceries for breakfast and snacks, worked out in our beautiful garden, got ready and went to downtown LA. We visited little Tokyo and went to a couple bars in the downtown area. One of the bars was called Edison and it was inside the Edison light bulb factory. The layout was so cool with all the machines still there but a slightly older crowd. We went to meet up with Devons friends in west Hollywood and they had a beautiful big house with a pool and bar/bbq area outdoors. We went out in Hollywood to a sort of touristy bad but we had good company so it was fun. Afterwards (bars close at 2am here) we went back to their house. We got invited to my friends house and after realizing he only lived five min away we went to visit him too. He lived in cool apartment with like four balconies and an out door living room type thing and lights in the ceiling.

Wish I took any pictures while we were out!


                

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s