Devil on my shoulder

På lördagen skulle vi promenera till Venice, tills vi kom på att det var en två timmars promenad dit haha. Venice var väldigt mysigt iaf och efter kaffe hamnade vi på en packad bar med ute terass. Vi gick till ett par andra ställen med innan vi åkte hem och fixade oss för kvällen.

På kvällen träffade vi min vän Mike, hand flickvän och deras vänner. Jag har inte sett Mike på nästan två år! (Mike designar kläder så under Market Week 2013 modellande jag för hans märke.) Vi träffades på en mexikansk bar med de största margaritas jag har sett i hela mitt liv och drog vidare till en klubb som heter The Abbey som var PACKAD med folk. Alltså riktigt sardin status där. Vi har lyckats hamna på flera mexikanska och/eller gay barer denna resan och jag dör av skratt när jag tänker på mitt och Devs halv fulla “bråk” om detta hahah.

Natten slutade med att vi råkade ta någon annans mat!

On Saturday we went to walk to Venice until we realized it was almost two hours away. Venice was really nice and after a coffee we ended up at a bar with an outdoor patio packed with people! We  went to a couple more places before heading back to get ready.

At night we met up with Mike, his girlfriend and their friends at a Mexican spot in west Hollywood. After that we went to a club called The Abbey that was absolutely packed with people! Like you couldn’t move. During this trip we have somehow ended up at a few Mexican and/or gay bars and I’m laughing so hard when I think about mine and Devs slightly tipsy “fight” about this hahah.

After the Abbey we accidentally stole someone’s food!


                              

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s