Life can get wild when, you’re caught in the whirlwind

Måndagen var vår allra sista heldag för sen skulle vi åka hem på tisdagen! Vi åt frukost och hängde med vår fina värdinna Guzel innan vi begav oss till en dag fest på Mondrians skybar. Jättefin bar fast dem lurades att det var i någon penthouse genom att kalla det “skybar” när det faktiskt var på botten våningen haha. Men det var väldigt utsikt över LA och pool fanns med. Vi åt middag på en resturang med cool inredning och thailändsk mat, mums! Sen bytte vi om i bilen (vårt andra hem som vi kallar Mila) och begav oss till klubben DBA. Skitbra musik men det påminde oss mycket om typ 1Oak där man gå in med en promoter och sitter ovanpå sofforna och dricker. Vi fick iaf vår klubb kväll!

På tisdagen var vi tvungna att flytta ut ur Mela (äpplet i trädgården som vi bodde i) och vi åkte för att kolla på Venice Canal innan mitt flyg. Jättemysigt område med fina hus längs en kanal där alla hus har kanoter så dem kan paddla runt.

Vi vill åka tillbaka till LA snart, så mycket gillade vi det!

Monday was our very last full day before getting on our flight Tuesday. We had breakfast and hung out with our beautiful host Guzel before we headed to a day party at the hotel Mondrian’s skybar. It was a really nice spot but they cheated us by calling it “skybar” when it really was on the ground floor haha. But it had a gorgeous view over LA and a pool. We had dinner at a cool Thai restaurant before we changed for the night in our second home: Mila. That’s what we names our car haha. We tried out the club DBA and the music was great but it did remind us of 1Oak where you go in with  promoter and sit on top of the couches. But we finally did get our real night out!

On Tuesday we had to move out of Mela (that’s the apple that we stayed in) and before our flights we went back to Venice to see the canals. There were beautiful unique houses surrounding the canal and everyone seemed to own a canoe to paddle around the canal in, so cute!

Me and Devon want to go back to LA soon, that’s how much we liked it!

IMG_6278 IMG_6273 IMG_6266 IMG_6250 IMG_6248 IMG_6246 IMG_6242 IMG_6235

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s