On Wednesdays we are flight attendants

Worked a really cool gig inside the new World Trade Center last night. It’s actually my second time working in the new tower but this time I got to be on the 102 floor. What a stunning view over New York and Jersey, absolutely beautiful. To bad I didn’t have my phone on me so I could take pictures.

I worked with nine other models and our job was pretty much to greet people and point them to wherever they needed to go. Our outfits made us look like flight attendants haha. It was a special event for a technology company called Mellanox. So easy and fun. God I love my job!

Igår jobbade jag ett roligt gig inne i det nya World Trade Center! Jag har faktiskt jobbat där en gång innan men nu fick jag se utsikten från 102 våningen. Så sjukt vackert och man kunde se hela Manhattan och alla ljus. Önskar jag hade bilder men jag hade inte telefonen på mig.

Jag jobbade med nio andra modeller och vårt jobb var att välkomna gäster och peka dem i rätt riktning typ. Det var ett privat event för ett teknologi företag som heter mellanox och vi såg ut som flygvärdinnor haha.  Så lätt och roligt. Älskar mitt jobb!

IMG_6692

IMG_6693 IMG_6697 IMG_6699 IMG_6700 IMG_6701

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s